Image Image Image Image Image Image Image Image Image

04 jul

By

Det her er vildt!

4. juli 2014 | By |

Zaria_Forman02
Zaria_Forman03

De smukkeste landskaber..is og vand..malet med FINGRENE!!

Zaria Forman født i 1982 og vokset op i New York, Piermont. Hun lærte tidligt at svømme, og rejste fra hun var 10 år meget med familien til øde naturområder, da hendes mor var landskabsforotgraf. Efter uddannelse på Skidmore College, begyndte hun at udstille forskellige steder. Hun har rejst siden, i 2012 og 2013 var hun bla i Grønland og Maldiverne, hvor hun tog massevis af fotos og tegnede, som hun efterfølgende maler ud fra. Zaria Forman er meget optaget af vores miljø og klimaforandringer.

Zaria_Forman01
Zaria_Forman04

 

Meget overraskende, maler hun med oliepastel, som er ret svær at arbejde med. Når du først har malet/tegnet noget, så kan du ikke ændre det.

Besøg Zaria Formans hjemmeside her

Se flere billeder her

Læs interview med hende her

 

Kommentar

kommentarer