Image Image Image Image Image Image Image Image Image

01 maj

By

KØS Danmarkstour

1. maj 2014 | By |

KØS_Danmarkstour

 

KØS Danmarkstour skydes i gang med åbningsfest på Nørrebro

Kom til folkefest ved mindesmærket Nørrebros hjerte fredag 2. maj kl. 16
Bjørn Nørgaard · Özlem Cekic · Lone Aburas · Terje Bech · Koncert med albumaktuelle Pligten Kalder

KØS Museum for kunst i det offentlige rum tager på Danmarkstour rundt til 10 danske mindesmærker. Danmarkstouren skydes i gang med åbningsfest på Nørrebro ved mindesmærket Nørrebros Hjerte. I samarbejde med 2200Kultur inviterer KØS til folkefest og debatarrangement med blandt andre Bjørn Nørgaard og Özlem Cekic. Kom og bland dig i debatten og nyd en fredagsøl til tonerne af Pligten Kalder med Johan Olsen fra Magtens Korridorer i front. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne. Projektet er støttet af Nordea-fonden.

PROGRAM: FREDAG 2. MAJ KL. 16-18STED: SUPERKILEN, PÅ DEN RØDE PLADS, VED NØRREBROHALLEN, NØRREBROGADE 208, 2200 KØBENHAVN NKl. 16
Velkomst ved Christine Buhl Andersen, direktør på KØS og Henrik Lehmann Andersen, direktør Nordea-fonden.

Kl. 16-17.20
Journalist Torben Steno indtager rollen som moderator for en debat mellem kunstneren bag ’Nørrebros hjerte’ Bjørn Nørgaard, der er barnefødt på Nørrebro, politiker og medlem af SF Özlem Cekic, forfatter Lone Aburas – bosat på Nørrebro samt Terje Bech, repræsentant fra den lokale beboerforening ”Vi vil bo sammen – alle sammen”, der tog initiativ til monumentet.

Kl. ca. 17.20-18
Efter debatten optræder viserockgruppen Pligten Kalder med Johan Olsen fra Magtens Korridorer, Torben Steno og Peter Jessen, og der kan nydes en fredagsøl og en let snack, når Café Le Rouge, Nørrebrohallen, rykker ud på pladsen.

Tilmeld dig event på Facebook: https://www.facebook.com/events/678409075553708/

 (Kilde: Kunsten.NU’s nyhedsbrev)

Læs om hele KØS tour her

Kommentar

kommentarer