Image Image Image Image Image Image Image Image Image

20 apr

By

Spændende collage kunstner og udstilling

20. april 2014 | By |

Kirstine_R_01

 

”…Jeg ved ikke, om det er så vigtigt, at de bliver set om 100 år? Jeg er et samtidsmenneske, der ganske vist håber, at mine værker rummer en universalitet og tidløshed, som gør dem relevante indholdsmæssigt, også om 100 år. Men i mit billedsprog betjener jeg mig af tidens tegn, som folk om 100 år næppe vil kunne genkende, fordi jeg refererer til mennesker og begivenheder, som man ikke vil huske til den tid. Min kunst er tanker, materialiserede tanker, impulser og processer. Også tanker forsvinder jo efter et stykke tid og bliver glemt. Min amerikanske gallerist har gennemgået en periode af fortvivlethed. Når han f.eks. står på en messe og er ved at få fotograferet nogle af mine værker, mens ting drysser ned fra dem, i starten gik det ham på nerverne. det havde han svært ved at acceptere, men det er han nødt til. Skal han samle dem op? Klistre dem på? Spørger han. Men for mig er det ikke det væsentlige.”
(Læs hele portræt interviewet her: KunstOnline.dk)

Kirstine_R_04 

Kirstine Roepstorff,  født 1972 i København og har nu base i både Kbh og Berlin. Hun gik på Kunstakademiet 1994–2001.

Hendes hjemmeside

Jeg er vild med hendes collager! Det er så spændende at få kendskab til kunstnere, som vækker både genklang og fornyelse i een..

Hun har bla værk med på udstillingen ‘Nye kunstværker i samlingen’, som du kan se frem til august på KØS. Der er i øvrigt rigtig mange andre interessante kunstnere med, synes jeg.
Den skal jeg nå at se!

Deltagende kunstnere:
Bersang & Saugmann, Bjørn Nørgaard, Christian Lemmerz, Claus Carstensen, Elisabeth Toubro, Eske Kath, FOS, HuskMitNavn, Inge Ellegaard, Jesper Christiansen, John Kørner, Kaspar Bonnén, Kathrine Ærtebjerg, Kirsten Ortwed, Kirstine Roepstorff, Lisa Rosenmeier, Mette Winckelmann, Mogens Jørgensen, Morten Schelde, Niels Guttormsen, Nina Saunders, Palle Nielsen, Per Kirkeby, Poul Gernes, Randi & Katrine, Signe Guttormsen, Tal R, Tejn, Torsten Johansson og Øivind Nygår

Hvor:
køs
nørregade 29
4600 køge
56 67 60 20
info@koes.dk
tirsdag – søndag 10 – 17

Kirstine_R_03
Kirstine_R_02

Kommentar

kommentarer