Image Image Image Image Image Image Image Image Image

12 dec

By

Aftentur

12. december 2013 | By |

portræt-BlondieDanTurell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frida og jeg gik en aftentur hen til Kulturhusets foye, hvor vi kan hente magasiner/postkort osv. til mine workshops, og vores egne collager. Rundt om hjørnet i Gunløgsgade genkendte jeg nogle billeder udstillet i et kældervindue. Jeg har tidligere læst en artikel i BryggeBladet om Erik Mogensen.

(portrætter af Debbie Harry og Dan Turell)

vindue1vindue-frida

 

 

 

 

 

 

portrætudstilling2

portrætudstilling1

 

 

 

 

 

Mange af portrætterne hang ret højt oppe henne i kulturhuset, så de var lidt svære at se ordentligt..og fotografere.
Vi fik også samlet lidt med hjem til collage-mageri…senere gik jeg igang med nr. 2 toiletcollage.(se nr.1 her)

toiletCollageNr.2toiletcollageNr.2,2

 

Kommentar

kommentarer