Image Image Image Image Image Image Image Image Image

24 okt

By

Familien

24. oktober 2013 | By |

John_Kørner1

Galleri Bo Bjerggaard byder med udstillingen Familien velkommen til galleriets første soloudstilling med John Kørner (f. 1967).
Familien – i bred forstand
Udstillingens titel udgør også dens omdrejningspunkt. Vi kan hver især indgå i en såkaldt ´kernefamile´. Men derudover kan vi indgå i forskellige grupperinger og samfund, der har familielignende strukturer, og hvor vi deler familielignende relationer.

I udstillingen Familien sætter Kørner netop fokus på begrebet i dets mere overførte betydning: på den del af hans ´familie´, der fylder i medierne og i gadebilledet, og som han dagligt møder ved sit hjem på Nørrebro og ved sit værksted på Amager, hvor en rockerbande har til huse længere nede ad gaden.
Kørner aktiverer, med andre ord, begrebet familie i sin brede, konceptuelle og metaforiske udstrækning, hvorved forståelserne af- og associationerne til de forskellige sociale konstellationer, eller former for ´familie´, får mulighed for at udvide og påvirke hverandre…..
Læs hele artiklen her

Besøg hans hjemmeside

Galleri Bo Bjerregaard
Flæsketorvet 85 A
1711 København V
TEL 33 93 42 21

Kommentar

kommentarer