Image Image Image Image Image Image Image Image Image

21 okt

By

Cubansk kunst

21. oktober 2013 | By |

Cubansk_kunst1

Cubansk_kunst2

1.–3. november kl. 13–17.

Galleri Puls Art samler det bedste fra 3 af deres cubanske kunstnere:

Yunior Hurtado Torres
Yunior er født i 1977 i Santa Clara, Cuba, og hans oliemalerier er en hyldest til livet samt et portræt af cubanernes ukuelige livsglæde. Malerierne indeholder en varme og glød, der stråler én i møde og indbyder til dialog og smil. De stærke penselstrøg og den varme, levende palet understøtter Yunior’s kunstneriske fortolkning af de portrætterede personer…Se mere her

Julio Garcia Guilarte
Julio (f. 1978) er en fantastisk selvlært kunstner. Hans talent er selvlysende og ikke til at overse. Han er kendetegnet ved imponerende, superrealistiske værker, der indeholder en overflod af teknisk kunnen og selvlært perfektionistisk detaljekunst…Se mere her

Lolo Manuel Antonio Álverez Diego Suazo
Lolo (f. 1976) er uddannet ved kunstakademiet San Alejandro i Cuba og har fungeret som professor på kunstskolen Félix Varela. Hans værker har udlandets bevågenhed og er solgt til private samlere i hele verden….Se mere her

Galleri Puls Art
Boyesgade 17
1622 København V
Tlf: +45 33 21 12 10

 

Kommentar

kommentarer